رد شدن به محتوای اصلی

نحوه عملکرد دستگاه میوه خشک کن | سیستم دستگاه خشک کن

نحوه عملکرد دستگاه میوه خشک کن به چه صورت است؟

ورود و خروح دما و حرارت و در نتیجه خشک شدن میوه های داخل سیستم دستگاه خشک کن میوه را در تصویر زیر برای شما شرح می دهیم:



این مقاله تحقیقی را در مورد سیستم خشک کردن میوه ارائه می‌کند. تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کیفیت محصولات و کارایی سیستم مورد بررسی قرار می گیرد. این روش مبتنی بر مدل جدیدی است که برای بررسی عملکرد سیستم خشک کردن میوه با در نظر گرفتن رطوبت تعادلی میوه، رطوبت اتمسفر خشک کن توسعه یافته است.

فرآیندهای خشک کردن

فرآیندهای خشک کردن مواد خام گیاهی موضوع مهمی برای نگهداری مواد غذایی است که در آن حذف آب بسیاری از واکنش های زوال ناشی از رطوبت را که بر کیفیت محصول زیستی تأثیر می گذارد، به حداقل می رساند. میوه ها و سبزیجات خشک و کاربرد آنها به صورت پودر در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

جریان دما و حرارت در دستگاه میوه خشک کن

سرعت هوا در کابین دستگاه میوه خشک کن ، توزیع دما و توزیع فشار استاتیک در دمای مختلف ورودی هوا مورد مطالعه قرار گرفت.شهاب ع و همکاران، در سال 2011 در مطالعات مستقل خود در مورد خشک کن سینی برای میوه ها با استفاده از CFD به این نتیجه رسید که پارامترهای عملیاتی به شدت بازده خشک کن را کنترل می کنند، در حالی که افزایش دمای هوا انرژی مورد نیاز را به شدت کاهش می دهد و راندمان خشک کن را افزایش می دهد. این یافته ها در آزمایش های خشک کردن دور از واقعیت نیست.

بهترین عملکرد دستگاه خشک کن میوه و سبزی

این کار مروری بر انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات کشاورزی برش داده شده به منظور تولید محصولات با کیفیت بالا و پایدار ارائه کرد. کار بر روی تخمین انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات ورقه شده مختلف مانند سیب زمینی، هویج، سیر، پیاز، انبه، موز، سیب، گوجه فرنگی و غیره و عوامل موثر بر نیاز انرژی آنها گزارش شد. از این بررسی، مدل‌های برنامه‌ریزی برای خشک کردن میوه‌های برش‌شده و همچنین معادلات تجربی مختلف اتخاذ شده توسط برخی از محققان برای تخمین انرژی مورد نیاز محصولات برش‌شده مختلف در پارامترهای خشک‌کردن خاص گزارش شد. نتایج به‌دست‌آمده نشان داد که ویژگی‌های عملکردی محصول، رطوبت اولیه و مطلوب، ضخامت برش، دمای هوا، ظرفیت گرمایی ویژه، رطوبت نسبی، و سرعت هوا پارامترهای اصلی موثر بر نیاز انرژی خشک کردن محصول برش هستند. به طور کلی، حداقل انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات برش خورده حاوی رطوبت مانند گوجه فرنگی، سیب، هویج، انبه، خیار و غیره بین 4.22 و 24.99 مگاژول بر کیلوگرم آب حذف شده است. نتایج آزمایش میدانی توسط سایر محققین برای سیستم های مختلف خشک کردن و محصولات زراعی نیز ارائه شد. چشم انداز کار آینده پیشنهاد شد.

انیمیشن ساختار و عملکرد دستگاه میوه خشک کن





نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

سازنده ماشین آلات صنعتی و دستگاه بسته بندی

 سازنده دستگاه بسته بندی مجموعه زاگرس ماشین به عنوان یک تولید کننده پیشرو در ماشین آلات صنعتی و دستگاه بسته بندی ، راه حل های کاملی را برای رفع نیازهای بازار جهانی توسعه می دهد. تولید ماشین آلات مطابق با مشخصات صنعتی، بسته بندی دقیق با سرعت کارآمد و محافظت بیشتر از هر نوع محصول را تضمین می کند. دستگاه بسته بندی چیست؟ مجموعه زاگرس ماشین ارائه دهنده راه حل ها و انواهع تجهیزات و دستگاه بسته بندی یک مرحله ای شما است. ما انواع ماشین آلات پیشرفته از جمله دستگاه های بسته بندی جریان، دستگاه بسته بندی عمودی، دستگاه های بسته بندی جعبه کارتن و غیره را عرضه می کنیم. مقالات سایت ماشین آلات را مطالعه کنید. انواع دستگاه بسته بندی دستگاه بسته بندی جریانی دستگاه بسته بندی حبوبات کارخانه بسته بندی خشکبار دستگاه وکیوم بسته بندی مجوز بسته بندی مواد غذایی دستگاه پرکن دو توزین دستگاه ساشه دستگاه بسته بندی جریان. دستگاه بسته بندی عمودی دستگاه بسته بندی عمودی دستگاه بسته بندی کیسه ای از پیش ساخته شده دستگاه بسته بندی کیسه ای از پیش ساخته شده دستگاه بسته بندی جعبه کارتن دستگاه بسته بندی جعبه کارتن. ویژگی ماشی

بسته بندی مواد غذایی (مزایا + بهداشت + استاندارد ها)

پیشرفت در فرآوری مواد غذایی و بسته بندی مواد غذایی نقش اصلی را در حفظ عرضه مواد غذایی ایالات متحده در بین ایمن ترین مواد غذایی در جهان ایفا می کند. به بیان ساده، بسته بندی مزایای فرآوری مواد غذایی را پس از تکمیل فرآیند حفظ می کند، و غذاها را قادر می سازد تا مسافت های طولانی را از مبدا خود با خیال راحت طی کنند و در زمان مصرف همچنان سالم باشند. با این حال، فناوری بسته بندی باید حفاظت از مواد غذایی را با مسائل دیگر، از جمله هزینه های انرژی و مواد ، افزایش آگاهی اجتماعی و زیست محیطی، و مقررات سختگیرانه در مورد آلاینده ها و دفع زباله های جامد شهری متعادل کند. بسته بندی مواد غذایی باعث جلوگیری از دستکاری در حمل و انتقال می شود! دستکاری عمدی در محصولات غذایی و دارویی منجر به ویژگی های بسته بندی خاصی شده است که برای کاهش یا حذف خطر دستکاری و تقلب طراحی شده است.انواع دستگاه بسته بندی مواد غذایی برای این کار ساخته شده اند. اگرچه هر بسته ای را می توان بریچ کرد، اما ویژگی های غیرقابل دستکاری را نمی توان به راحتی جایگزین کرد. ویژگی‌های غیرقابل دستکاری شامل نواربندی، غشاهای ویژه، درب‌های جداشده و

دستگاه بلانچر

دستگاه بلانچر : دستگاه بلانچر | این دستگاه برای شست و شوی میوه و سبزی به کار می رود و با عملکرد الکترومکانیکی و سیستم چرخشی خود محصولات | 02634716956 زاگرس ماشین یکی از بهترین مراکز خرید دستگاه بسته بندی در ایران می باشد که انواع دستگاه بلانچر را با بهترین کیفیت تولید می کند. دستگاه بلانچر سیب زمینی برای شست و شوی میوه و سبزی به کار می رود و با عملکرد الکترومکانیکی و سیستم چرخشی خود محصولات را به صورت یکنواخت به چرخش درآورده و عمل شست شو را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد. بلانچ کردن نوعی آنزیم بری و نشاسته گیری می باشد. دستگاه بلانچر صنعتی حتما بخوانید: ماشین آلات صنعتی خرید دستگاه بلانچر تمامی دستگاه های ماشین سازی زاگرس کرج دارای 18 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند و به دلیل کیفیت بالایی که دارند در تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس، افعانستان و عراق صادر می شوند. دستگاه بلانچر چیست؟ از دستگاه بلانچر به ویژه برای نرم کردن پخت و پز، غیرفعال کردن آنزیم، تثبیت میوه ها و سایر مواد استفاده می شود. در فرآوری میوه و سبزیجات، یکی از تجهیزات پیش تصفیه است که برای نرم کردن و غیرفعا