رد شدن به محتوای اصلی

نحوه عملکرد دستگاه میوه خشک کن | سیستم دستگاه خشک کن

نحوه عملکرد دستگاه میوه خشک کن به چه صورت است؟

ورود و خروح دما و حرارت و در نتیجه خشک شدن میوه های داخل سیستم دستگاه خشک کن میوه را در تصویر زیر برای شما شرح می دهیم:



این مقاله تحقیقی را در مورد سیستم خشک کردن میوه ارائه می‌کند. تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کیفیت محصولات و کارایی سیستم مورد بررسی قرار می گیرد. این روش مبتنی بر مدل جدیدی است که برای بررسی عملکرد سیستم خشک کردن میوه با در نظر گرفتن رطوبت تعادلی میوه، رطوبت اتمسفر خشک کن توسعه یافته است.

فرآیندهای خشک کردن

فرآیندهای خشک کردن مواد خام گیاهی موضوع مهمی برای نگهداری مواد غذایی است که در آن حذف آب بسیاری از واکنش های زوال ناشی از رطوبت را که بر کیفیت محصول زیستی تأثیر می گذارد، به حداقل می رساند. میوه ها و سبزیجات خشک و کاربرد آنها به صورت پودر در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است.

جریان دما و حرارت در دستگاه میوه خشک کن

سرعت هوا در کابین دستگاه میوه خشک کن ، توزیع دما و توزیع فشار استاتیک در دمای مختلف ورودی هوا مورد مطالعه قرار گرفت.شهاب ع و همکاران، در سال 2011 در مطالعات مستقل خود در مورد خشک کن سینی برای میوه ها با استفاده از CFD به این نتیجه رسید که پارامترهای عملیاتی به شدت بازده خشک کن را کنترل می کنند، در حالی که افزایش دمای هوا انرژی مورد نیاز را به شدت کاهش می دهد و راندمان خشک کن را افزایش می دهد. این یافته ها در آزمایش های خشک کردن دور از واقعیت نیست.

بهترین عملکرد دستگاه خشک کن میوه و سبزی

این کار مروری بر انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات کشاورزی برش داده شده به منظور تولید محصولات با کیفیت بالا و پایدار ارائه کرد. کار بر روی تخمین انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات ورقه شده مختلف مانند سیب زمینی، هویج، سیر، پیاز، انبه، موز، سیب، گوجه فرنگی و غیره و عوامل موثر بر نیاز انرژی آنها گزارش شد. از این بررسی، مدل‌های برنامه‌ریزی برای خشک کردن میوه‌های برش‌شده و همچنین معادلات تجربی مختلف اتخاذ شده توسط برخی از محققان برای تخمین انرژی مورد نیاز محصولات برش‌شده مختلف در پارامترهای خشک‌کردن خاص گزارش شد. نتایج به‌دست‌آمده نشان داد که ویژگی‌های عملکردی محصول، رطوبت اولیه و مطلوب، ضخامت برش، دمای هوا، ظرفیت گرمایی ویژه، رطوبت نسبی، و سرعت هوا پارامترهای اصلی موثر بر نیاز انرژی خشک کردن محصول برش هستند. به طور کلی، حداقل انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات برش خورده حاوی رطوبت مانند گوجه فرنگی، سیب، هویج، انبه، خیار و غیره بین 4.22 و 24.99 مگاژول بر کیلوگرم آب حذف شده است. نتایج آزمایش میدانی توسط سایر محققین برای سیستم های مختلف خشک کردن و محصولات زراعی نیز ارائه شد. چشم انداز کار آینده پیشنهاد شد.

انیمیشن ساختار و عملکرد دستگاه میوه خشک کن





نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دستگاه میکسر بلندر

دستگاه میکسر بلندر : جهت سفارش، مشاوره رایگان و دریافت لیست قیمت انواع دستگاه های میکسر بلندر زاگرس ماشین کرج با شماره ۰۲۶۳۴۷۱۶۹۵۶ یا از طریق واتس اپ با شماره ۰۹۳۰۹۹۵۸۵۸۹ تماس حاصل فرمایید. انواع دستگاه میکسر بلندر امروزه در بیشتر صنایع از دستگاه میکسر بلندر برای مخلوط کردن انواع پودرها استفاده می شود.قیمت دستگاه میکسر در مجموعه زاگرس ماشین بسیار مقرون و به صرفه می باشد. خرید بلندر صنعتی ✔️اصل (ساخته شده توسط زاگرس ماشین) مخلوط کن آسیاب میکسر مخلوط کن آسیاب میکسر یک دستگاه مناسب برای میکسر پودر های آسیاب شده. مخلوط کن و میکسر میکسر صنعتی میکسر پودری

چیپس سیب زمینی (تولید + نظرات + پیسنهادات)

از یک متخصص مواد غذایی در مورد تولید چیپس سیب زمینی بپرسید ، ممکن است تعجب کنید. حتی یک سرآشپز با شهرت پنج ستاره برای تهیه غذاهای فانتزی اغلب قدردانی صمیمانه و مشتاقانه ای را برای یک برند محبوب شهر خود به اشتراک می گذارد. صحبت در مورد چیپس داستان‌هایی از گردهمایی‌های تعطیلات، سفرهای ماهیگیری با مادربزرگ و لذت‌های منحصربه‌فرد دیپ پیاز را که با سوپ دستور پخت پیاز لیپتون و دیپ میکس تهیه شده بود، به همراه داشت. دستگاه پوست کن سیب زمینی برای تولید چیپس سیب زمینی استفاده نمائید. چیپس سیب زمینی به نظر می رسد حتی اگر با روغن ترافل، سرکه دم کرده و خاویار نابغه باشید، گاهی اوقات فقط از خوردن یک کیسه چیپس خوشحال می شوید، بدون سوال. در واقع، بیش از یکی از کارشناسان ما اعتراف کردند که بخش مورد علاقه تجربه چیپس‌خوری، تکان دادن آن خرده‌های ته کیسه است. دستورالعمل تولید چیپس سیب زمینی هر چه تراشه یا اسلایس های چیپس سیب زمینی تردتر باشد، ممکن است به عنوان روکش یا روکش بهتر باشد. سلدن گفت: "من دوست دارم آنها را له کنم تا ماهی مانند ماهی کاد را بپوشانم." "مثل چوب ماهی." من هم اهل با...

ماشین آلات مورد نیاز خط تولید قهوه در ایران

  خط تولید قهوه در ایران با ورود به عرصه ای مثل  تولید قهوه  که محصولی بسیار حساس است باید در فرآیند بسته بندی، نهایت ظرافت، کیفیت، دقت و خلاقیت را به کار برد. در  خط تولید قهوه در ایران  ضروری است که همه ایستگاه ها و  دستگاه های تولید  و بسته بندی در  خط تولید قهوه  به هم متصل شوند و کل سیستم از قابلیت اطمینان بالا و ایمنی فرآیند بهره برداری کنند. بسته بندی در خط تولید قهوه وقتی نوبت به بسته بندی قهوه می رسد، نیازهای تولیدکنندگان بزرگ قهوه و کارخانه تولید قهوه به ماشین آلات صنعتی اتوماتیک و پیشرفته مشاهده می شود. در حالی که بسته بندی قهوه در منزل و کسب و کار های خانگی نیاز به تجهیزات نیمه اتوماتیک و دستی که از نظر ابعاد و اندازه کوچک تر باشد مشاهده می شود. بسته بندی قهوه باید با ظرافت خاصی در انواع مدل های پودری، دانه ای، فرآوری شده، نسکافه ای و… صورت بگیرد. ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید قهوه در ایران دستگاه های که در خط تولید قهوه در ایران نیاز دارید شامل ماشی آلات زیر هستند: دستگاه بوجاری قهوه دستگاه آسیاب قهوه دستگاه ساشه میکسر صنعتی و...