نحوه عملکرد دستگاه میوه خشک کن به چه صورت است؟ورود و خروح دما و حرارت و در نتیجه خشک شدن میوه های داخل سیستم دستگاه خشک کن میوه را در تصویر زیر برای شما شرح می دهیم:
این مقاله تحقیقی را در مورد سیستم خشک کردن میوه ارائه میکند. تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کیفیت محصولات و کارایی سیستم مورد بررسی قرار می گیرد. این روش مبتنی بر مدل جدیدی است که برای بررسی عملکرد سیستم خشک کردن میوه با در نظر گرفتن رطوبت تعادلی میوه، رطوبت اتمسفر خشک کن توسعه یافته است.
فرآیندهای خشک کردن
فرآیندهای خشک کردن مواد خام گیاهی موضوع مهمی برای نگهداری مواد غذایی است که در آن حذف آب بسیاری از واکنش های زوال ناشی از رطوبت را که بر کیفیت محصول زیستی تأثیر می گذارد، به حداقل می رساند. میوه ها و سبزیجات خشک و کاربرد آنها به صورت پودر در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است.
جریان دما و حرارت در دستگاه میوه خشک کن
سرعت هوا در کابین دستگاه میوه خشک کن ، توزیع دما و توزیع فشار استاتیک در دمای مختلف ورودی هوا مورد مطالعه قرار گرفت.شهاب ع و همکاران، در سال 2011 در مطالعات مستقل خود در مورد خشک کن سینی برای میوه ها با استفاده از CFD به این نتیجه رسید که پارامترهای عملیاتی به شدت بازده خشک کن را کنترل می کنند، در حالی که افزایش دمای هوا انرژی مورد نیاز را به شدت کاهش می دهد و راندمان خشک کن را افزایش می دهد. این یافته ها در آزمایش های خشک کردن دور از واقعیت نیست.
بهترین عملکرد دستگاه خشک کن میوه و سبزی
این کار مروری بر انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات کشاورزی برش داده شده به منظور تولید محصولات با کیفیت بالا و پایدار ارائه کرد. کار بر روی تخمین انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات ورقه شده مختلف مانند سیب زمینی، هویج، سیر، پیاز، انبه، موز، سیب، گوجه فرنگی و غیره و عوامل موثر بر نیاز انرژی آنها گزارش شد. از این بررسی، مدلهای برنامهریزی برای خشک کردن میوههای برششده و همچنین معادلات تجربی مختلف اتخاذ شده توسط برخی از محققان برای تخمین انرژی مورد نیاز محصولات برششده مختلف در پارامترهای خشککردن خاص گزارش شد. نتایج بهدستآمده نشان داد که ویژگیهای عملکردی محصول، رطوبت اولیه و مطلوب، ضخامت برش، دمای هوا، ظرفیت گرمایی ویژه، رطوبت نسبی، و سرعت هوا پارامترهای اصلی موثر بر نیاز انرژی خشک کردن محصول برش هستند. به طور کلی، حداقل انرژی مورد نیاز برای خشک کردن محصولات برش خورده حاوی رطوبت مانند گوجه فرنگی، سیب، هویج، انبه، خیار و غیره بین 4.22 و 24.99 مگاژول بر کیلوگرم آب حذف شده است. نتایج آزمایش میدانی توسط سایر محققین برای سیستم های مختلف خشک کردن و محصولات زراعی نیز ارائه شد. چشم انداز کار آینده پیشنهاد شد.
نظرات
ارسال یک نظر