از یک متخصص مواد غذایی در مورد تولید چیپس سیب زمینی بپرسید ، ممکن است تعجب کنید. حتی یک سرآشپز با شهرت پنج ستاره برای تهیه غذاهای فانتزی اغلب قدردانی صمیمانه و مشتاقانه ای را برای یک برند محبوب شهر خود به اشتراک می گذارد. صحبت در مورد چیپس داستانهایی از گردهماییهای تعطیلات، سفرهای ماهیگیری با مادربزرگ و لذتهای منحصربهفرد دیپ پیاز را که با سوپ دستور پخت پیاز لیپتون و دیپ میکس تهیه شده بود، به همراه داشت. دستگاه پوست کن سیب زمینی برای تولید چیپس سیب زمینی استفاده نمائید.
![]() |
چیپس سیب زمینی |
به نظر می رسد حتی اگر با روغن ترافل، سرکه دم کرده و خاویار نابغه باشید، گاهی اوقات فقط از خوردن یک کیسه چیپس خوشحال می شوید، بدون سوال. در واقع، بیش از یکی از کارشناسان ما اعتراف کردند که بخش مورد علاقه تجربه چیپسخوری، تکان دادن آن خردههای ته کیسه است.
دستورالعمل تولید چیپس سیب زمینی
هر چه تراشه یا اسلایس های چیپس سیب زمینی تردتر باشد، ممکن است به عنوان روکش یا روکش بهتر باشد. سلدن گفت: "من دوست دارم آنها را له کنم تا ماهی مانند ماهی کاد را بپوشانم." "مثل چوب ماهی."
من هم اهل باربیکیو و هم نمک و سرکه هستم. این دمای آهسته و کم پخت است که باعث سفت شدن نشاسته می شود و همین امر باعث می شود که آنها ترد فوق العاده سختی داشته باشند. به نظر من، این تنها راهی است که یک تراشه باید باشد. من آن مردی هستم که خرده های یک کیسه خالی را مستقیماً در دهانم می ریزم.
انواع چیپس سیب زمینی
چیپس فلفلی مزمز
چیپس تند و سس کچاپ چاکلز
چیپس سیب زمینی پخته شده کتری کیپ کاد
چیپس سیب زمینی کثیف
من واقعاً این چیپس نمک دریایی را به چیپس های سنتی دوران کودکی خود ترجیح می دهم. آنها تردتر، طعمدارتر هستند و افزودنیهای خنکتری دارند، مانند ترافل، فلفل قرمز و نمک دریایی. وقتی چیپسها به این شکل خاصتر هستند، من به تعداد کمتری از آنها راضی هستم.
چیپس چی توز ساده، بدون رفلکس، بدون طعمدهنده، فقط آن مواد جادویی سیبزمینی، روغن و نمک. من آنها را حداقل دو بار در هفته بدون دیپ می خورم، اما وقتی دیپ می خورم، عاشق خامه ترش مخلوط با سوپ پیاز لیپتون و دیپ میکس هستم.
نظرات
ارسال یک نظر